André Barendse

  • image_alt_text

    André Barendse

    .Net ontwikkelaar

    Ik ben een gemotiveerde C# .net ontwikkelaar met een ruime ervaring van softwareprojecten zowel in loondienst als freelance basis. Mijn technische kennis heb ik kunnen inzetten in verschillende branches waaronder de bakkerijsector en de reisbranche. Ik ben leergierig op verschillende vlakken, namelijk technisch, persoonlijk en procesmatig. Het gebruiken van nieuwe technologie├źn en het vertalen van een functionele wens naar gebruiksvriendelijke oplossing zijn onderdelen waar ik mij graag mee bezig ben.Expertise


Mijn specialisatie is Microsoft .net met als programmeertaal C#. Ik heb ervaring met het ontwerpen, realiseren, onderhouden en implementeren van WinForms en ASP.NET en ASP.NET MVC applicaties. Daarbij ben ik ook graag bezig met het verbeteren van mijn hard-skills en softskills om elke keer een betere dienst te leveren aan mijn opdrachtgevers. 


TOOLS EN TECHNIEKEN


ASP.NET, ASP.NET MVC, MVC WebAPI2, Bootstrap, C#.NET, Data modeling, Entity Framework, HTML/CSS, JavaScript, jQuery, Scrum, SQL Server, TDD, Team Foundation Server, Unit testing, Visual Studio, WCF, Webservices, Xamarin.iOS (VS plugin), Kendo UI, Kendo Mobile.